Tin van Steijn  UITVAART-FOTOGRAAF  

Een dierbare blijvende herinnering,...  

Welkom 


Bij een overlijden is er veel verdriet en alles gaat dan ook zo snel,.....

Een waardig en liefdevol mooi afscheid in de geest van,.. is vaak nog het laatste wat u voor diegene kunt doen, en zeker niet als laatste, voor u en uw naasten.

Een afscheid is nu eenmaal heel verdrietig en een fotograaf is misschien wel het laatste waar u aan denkt, maar toch blijkt uit ervaring dat achteraf de dag van,...deze terug te zien een waardevol en dankbaar bezit.

Door de dag respectvol en onopvallend 'vast' te leggen op beeld geeft u later een beter inzicht wat er zo die dag allemaal heeft afgespeeld.

Het leven zit vol met mooie en met minder fraaie momenten.
Doormiddel van het vastleggen van die momenten kunnen we vaak later het nog eens rustig, en in de meeste gevallen, het meer positief herbeleven of herinneren.

Bij een uitvaart zijn mensen vaak eerlijk en oprecht en dit zie je later in beelden terug.
Uitvaartfotografie helpt zeker om de verwerking van het verlies te versterken.

Voor mij is het dankbaar werk om voor u een blijvende herinnering te maken, waar u, hoe gek het ook  misschien mag klinken, een goed gevoel achteraf geven kan.
Alle wensen die u heeft zijn uiteraard allemaal bespreekbaar, ook als u b.v. de laatste fase wilt laten vastleggen, of ver daarvoor,...


Niets is gek of teveel, door mijn flexibele werken en door te streven naar perfectie gaat het er mij uiteindelijk om om voor u een dierbare blijvende herinnering te creëren,....